Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2006 19:42 - кога точно трябва да порасна ?
Автор: hrisveli4kova Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1486 Коментари: 5 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
кога е времето в което трябва да оставя детинщините? Кога е времето в което "тийновете" ще осъзнаят че скоро много скоро ще сме възрастни ако трябва да следвам следите на родителите си след 4 години ще трябва да имам дом и семейство. Възможно ли е изобщо половината от нас да имат нормално семейство започнахме да остаряваме морално толкова късно...а дори и прекалено късно как някои които пуши марихуана може да стане родител на дете? Някои които все още танцува по дискотеките може да стане родител, някои които има 50 обеци на ушите си пъпа и незнам още къде може да създаде дом. Станахме такива имаме свобода имаме избор а сега как ще създаваме ново поколение? Какви според вас ще са нашите деца?Какви ще отраснат те ?И какво подяволите се задава....Никои не мисли никои не се интересува
Кога се очаква от мен да започна да се държа като възрастна...?
Има ли определена дата определен месец ? Кога?



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. pill - Скъпа, Хриси
16.11.2006 20:14
чувството за отговорност е нещо. което няма много общо с обеци и дискотеки. Недей да бързаш, кой те излъга, че ТРЯБВА на 20 да си съпруга и майка. Ще си, когато се почувстваш готова. Обществото може да си говори каквото иска./ И все пак днес нещата далеч не са толкова консервативни, колкото ги описваш./
Бъди весела и спокойна, явно си умно момиче. Лека полека нещата си идват на мястото от самосебе си. Не му мисли толкоз.
Целувки :)
цитирай
2. radalia - Хрис,
16.11.2006 20:50
Това са думи, които казах на последния си випуск. Мисля, че дават отговор и на твоите въпроси...
Наслаждавайте се на силата и красотата на своята младост. Вие няма да ги разберете докато не ги изгубите. Но, повярвайте ми, когато погледнете отново снимките си, ще си припомните по начин, който сега не можете да уловите, колко много възможности са лежали пред вас и колко прекрасно всъщност сте изглеждали!

Не бъдете безотговорни към сърцата на другите хора! Не се свързвайте с хора, които са безотговорни към вашето сърце!

Не се безпокойте за бъдещето! Или се безпокойте, но знайте, че безпокойствието е толкова ефективно, колкото и опитът да се реши алгебрично уравнение чрез джвакане на дъвка.

Не се чувствайте виновни, ако не знаете какво желаете да правите с живота си. Най-интересните хора, които познавам, не са знаели на 20 години какво искат да правят с живота си. Някои от най-интересните 40 годишни хора, които познавам, още не знаят.

Помнете, че приятелите идват и си отиват, но на малко от тях трябва да държите.
Работете здраво, за да преодолеете разстоянията в географски смисъл и в начина на живот, защото колкото повече остаряваме, толкова повече са ни необходими хората, които са ни познавали, когато сме били млади.
С пожелание за много щастие!!!
цитирай
3. gre6nica - аз пък...
16.11.2006 21:05
съм решила да си остана едно дете по душа и даже днес си купих балон от книжарницата, надух си го и си го подмятах. въобще не ме интересува кой какво мисли, важното е на мен да ми е добре ! тъй че, кой какво очаква от теб да не те тормози. когато почувстваш, че искаш да направиш някаква промяна със себе си, давай ! било то да "порастнеш" или не...
цитирай
4. анонимен - ох милото,
17.11.2006 11:30
това си е тийнейджърско хормонално разстройство, спокойно, минава :-))))))
цитирай
5. анонимен - Скъпо дете, не се притеснявай! Т...
17.11.2006 14:59
Скъпо дете,
не се притеснявай! Това ,че на времето се женехме на по 20 не ни правеше по узрели от сегашното поколение. и за нас говореха , че за нищо не ставаме, но ето че отгледахме деца а вече имаме и внуци. Обеците и татуировките не ви правят по -тъпи или безотговорни. това си зависи от човека.А когато родиш дете всичко си идва на място. Пожелавам ти успех.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hrisveli4kova
Категория: Лични дневници
Прочетен: 26611
Постинги: 9
Коментари: 10
Гласове: 12
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930